Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

Yaz Spor Okulu Açıldı

 

18.8.2008 10:00:58

Şırnak ve İlçelerinde 14 Branşta Yaz Okulu Açıldı. Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bünyesinde Şırnak Merkez ve İlçelerinde 14 Spor Dalında Yaz Kursları Başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Nezir Uyrun; “Açmış Olduğuz Spor Yaz Okullarına Yoğun İlgi Var” Dedi.

 

 

            ŞIRNAKHABER –  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Şırnak merkez ve ilçelerde açılan yaz spor okullarına yoğun ilgi var. 14 branşta açılan yaz spor okullarına yaklaşık 500 öğrenci katılıyor.

Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Nezir Uyrun; “Öğrencilerimiz yaz kurslarına  karşı çok ilgililer. Yaz okullarımızda; Atletizm, Basketbol, Voleybol, Judo, Güreş, Tekvando, Badminton, King Boks, Boks, Halter, Satranç, Halk Oyunları, Jimnastik ve Masa Tenisi olmak üzere toplam 14 farklı branşta kurslarımız var. Şırnak merkez ve ilçelerimiz dahil bu kurslarımıza yaklaşık 500 yakın öğrencimiz katılıyor. Öğrencilerin en çok ilgilendiği sporların başında uzak doğu sporları geliyor.”diye konuştu.

Müdür Uyrun, Şırnak’ta spora ve sporcuya gereken değerin verilmediğini de belirterek; “Şırnak’ta spor yapmanın bir meslek değil de daha çok hobi olarak yapıldığını gözlemledim. Oysaki spor ayrıca bir meslek dalıdır. Gençlerimizi desteklemek gerekir. Bunu gençlerin velileri olarak da eğiticileri olara da yapmamız gerekiyor. Şırnak’ta çok yetenekli gençlerimiz var. Fakat gereken desteği görmedikleri için bu yetenekleri yok oluyor. Bizim gençlerimize sahip çıkmamız gerekiyor.”dedi. 

 

GAP  OYUNLARINA 8 BRANŞTA KATILIYORUZ

Gençlik ve Spor İl Müdürü Uyrun; “Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesindeki 23 ilin katılacağı GAP Bölge oyunlarına Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de  8 branşta katılacak. GAP Bölge Oyunlarına ilimizi temsil etmek amacıyla 8 branşta katılacağız. Atletizm, Basketbol, Voleybol, Judo, Güreş, Tekvando, Badminton ve Masa Tenisi olmak üzere 8 branşta ve yaklaşık 60 sporcumuzla müsabakalarda ilimizi temsil edeceğiz.”dedi.

GAP Bölge oyunlarının Diyabakır’da 26 – 30 Ağustos 2008 tarihlerinde yapılacağını söyleyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Uyrun şöyle devam etti: “Bu Sporcularımızın müsabakalarda ilimizi en iyi şekilde temsil etmeleri için eşofman ve spor malzemelerine ihtiyaçları var. İş adamlarımızın müsabakalarda ilimizi temsil edecek bu 60 gencimize maddi destek vermelerini istiyorum. Gençlerimizle daha önce katıldığımız müsabakalarda onların çoğu zaman ezik bir şekilde saha çıkmak zorunda olduklarına şahit oldum. İş Adamlarımızın gençliğe yatırım yapmaları gerektiğine inanıyorum çünkü gençliğe yatırım demek geleceğe yatırım demektir.”

 

 

        

Bu habere 0 adet yorum yapıldı.

   Diğer Başlıklar

  ŞIRNAK'TA FUTBOL OKULUNA DESTEK 18.11.2009 14:03:13
  Barış Kupasında Şampiyon Şırnak Belediyespor Oldu 11.11.2009 12:06:38
  Diyarbakırspor Başkanı Ve Basın Sözcüsünden Çarpıcı Açıklamalar 2.11.2009 15:26:08
  Şırnak Bölgesel Ligde Temsil Edilecek 2.11.2009 15:20:05
  Gümüş Madalyayla döndü 1.8.2009 04:42:35

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337939

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber